פיצה עם נקניק ועגבניות
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שמן זית, בסיס פיצה, בזיליקום, ו passata. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה די טוב. פיצה נקניק ברווז עם בצל ירוק ועגבנייה, פיצה נקניק ברווז עם בצל ירוק ועגבנייה, ו פיצה פסטו נקניק וקייל עם עגבניות שלפוחיות-סלט ארוגולה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מחממים את שמן הזית, ומטגנים את הבצל והשום עד שמתרככים, בערך 5 דקות. מתבלים את הפסאטה עם קמצוץ של סוכר, מלח ופלפל.
הניחו את בסיס הפיצה על תבנית אפייה והתפשטו על הפסטה, והשאירו גבול מסביב לקצה. למעלה עם הבצלים, הנקניקיות, ולבסוף, הגבינה. מבשלים בתנור במשך 10 דקות עד פריך. פיזור עם בזיליקום, אם שימוש.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות את יקב קרדלה סנג ' ובזה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Cardella Winery Sangiovese
Pasta, Fish, Scallops