קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

פיצה עם נקניק ועגבניות

פיצה עם נקניק ועגבניות
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שמן זית, בסיס פיצה, בזיליקום, ו passata. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה די טוב. פיצה נקניק ברווז עם בצל ירוק ועגבנייה, פיצה נקניק ברווז עם בצל ירוק ועגבנייה, ו פיצה פסטו נקניק וקייל עם עגבניות שלפוחיות-סלט ארוגולה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את שמן הזית, ומטגנים את הבצל והשום עד שמתרככים, בערך 5 דקות. מתבלים את הפסאטה עם קמצוץ של סוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פאסאטהפאסאטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הניחו את בסיס הפיצה על תבנית אפייה והתפשטו על הפסטה, והשאירו גבול מסביב לקצה. למעלה עם הבצלים, הנקניקיות, ולבסוף, הגבינה. מבשלים בתנור במשך 10 דקות עד פריך. פיזור עם בזיליקום, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פאסאטהפאסאטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות את יקב קרדלה סנג ' ובזה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Cardella Winery Sangiovese
Cardella Winery Sangiovese
Pasta, Fish, Scallops