פיצה עם נקניק ותפוחי אדמה.
פיצה עם נקניק ותפוחי אדמה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ביסקוויט מיקס, תפוחי אדמה מטוגנים, נקניק חזיר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק, פיצה נקניק עוף ותפוחי אדמה (עוגת נוחות-מזון), ו בטטה, נקניק ופיצה בצל מקורמל.
הוראות
מערבבים יחד ביסקוויט לערבב 1/2 כוס מים עד צורות בצק.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 4 או 5 פעמים. לטפוח למעגל 12 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות.
מבשלים נקניק במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב.
בצק שכבת באופן שווה עם נקניק, תפוחי אדמה מטוגנים, וגבינה.
לטאטא יחד ביצים, חלב ופלפל; לשפוך תערובת שווה על גבי גבינה.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הזהב.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין בצק לפי ההוראות; שכבה עם נקניק, תפוחי אדמה מטוגנים, וגבינה. כיסוי וצינה 8 שעות.
מוסיפים תערובת ביצה, ואופים ב 400 ' במשך 35 דקות או עד הזהב.