פיצה תפוחי אדמה ופלפל עם גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה תפוחי אדמה ופלפל עם גבינת עיזים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לכם fingerling, אורגנו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל, בצל אדום, ופיצת גבינת עיזים, פלפל, בצל אדום, ופיצת גבינת עיזים, ו פלפל אדום קלוי, פרושוטו, ופיצה מחבת גבינת עיזים.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 5 דקות, ולנקז.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
מערבבים תפוחי אדמה, פלפל, שמן, אורגנו, מלח, ופלפל שחור, זורק היטב למעיל.
מגלגלים את בצק הפיצה לעיגול 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים את בצק הפיצה על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפוזר בקמח תירס. Crimp קצוות של בצק פיצה עם אצבעות כדי ליצור שפה. סדר תערובת תפוחי אדמה מעל הקרום. זרוק את גבינת עיזים על ידי כפית חופנים על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד השחמה.