פיצת בצל אדום, תפוחי אדמה וגבינת עיזים
בצל אדום, תפוחי אדמה, ופיצה גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצק פיצה קרום, תפוחי אדמה fingerling, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תפוחי אדמה, גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת עגבניות שרי, גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת, ו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד רק במכרז; לנקז. מגניב מעט; לחתוך תפוחי אדמה לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת, ומטגנים 8 דקות או עד למכרז.
רול בצק על משטח מקומח קלות למלבן 14 x 10inch.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה גדולה; מניחים בצק על תבנית אפייה.
מפזרים מוצרלה באופן שווה על בצק. מסדרים תפוחי אדמה ובצל מעל מוצרלה; למעלה באופן שווה עם גבינת עיזים ושום.
אופים בשליש התחתון של התנור ב 450 במשך 15 דקות או עד השחמה.
מפזרים קורנית; לחתוך 12 חתיכות.