פירה מייפל בטטות
פירה מייפל בטטות דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה מתוקים כתומים, פקאן, סירופ מייפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, מייפל-פירה בטטות, ו פירה מייפל בטטות.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. פירס תפוחי אדמה עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה במחבת 9 אינץ ' מרובע. כיסוי; אופים על 1 שעה 25 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
תן תפוחי אדמה לעמוד על 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד; להחליק את עורות ולהשליך.
בסיר 2 ליטר, מחממים סירופ מייפל וחמאה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר; מחית תפוחי אדמה עם תערובת סירופ, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, עד אור ורך. מערבבים במלח ואגוז מוסקט.