פירה עם שום, מסקרפונה, כרישה קרמל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה חלודה, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פירה עם שום, מסקרפונה, כרישה קרמל, פירה עם שום קלוי וגבינת מסקרפונה, ו בצל מקורמל ופירה שום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
הוסף כרישה ומערבבים מעיל. מכסים ומבשלים עד כרישה הם חום זהוב, ערבוב כל 5 דקות, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
שלב 1/2 כוס חלב ושום בסיר בינוני. להביא לרתוח מעל חום בינוני-נמוך. להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות, ומבשלים עד השום רך, על 10 דקות.
הסר מהחום. באמצעות חזרה של מזלג, תערובת חלב-שום מחית להדביק. תניח בצד.
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 25 דקות.
לנקז היטב. להחזיר תפוחי אדמה לאותו סיר; מחית עד כמעט חלקה.
מוסיפים מסקרפונה וחלב-שום תערובת; מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך, ערבוב ודילול עם חלב על ידי 1/4 כוסuls אם יבש.) למעלה עם כרישה.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים. אם לא זמין, תערובת 3/4 כוס גבינת שמנת עם 3 כפות שמנת מתוקה 1/2 כפות שמנת חמוצה.