פיתות עוף סופלאקי עם רוטב טחינה
המתכון עוף סופלאקי פיטאס עם רוטב טחינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חסה קרחון, מלפפון, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיתות הודו עם טחינה-רוטב יוגורט, בורגר הודו פיטאס עם רוטב טחינה, ו עוף סופלאקי עם רוטב צזיקי.
הוראות
מערבבים יוגורט, מלפפון מגורר, טחינה, 1 מיץ לימון כף, ושום בקערה קטנה; להפריש.
שלב הנותרים 2 כפיות מיץ לימון, שמן זית, הבא 4 מרכיבים (באמצעות עוף) בקערה קטנה.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. חתיכות עוף חוט באופן שווה על שיפודים 4 (8 אינץ'). מחבת גריל עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 10 דקות או עד לסיום, הופכים כל 2 דקות.
מחלקים עוף באופן שווה בין חצאי פיתות. ממלאים כל פיתה חצי עם 2 כפות חסה, 1 כף בצל, 2 פרוסות מלפפון, 2 פרוסות עגבניות, ורוטב 1 כף.