אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי חלב ופסקטרי לרפרטואר שלך, עוגות סלמון ובטטה עם אגרודולצ'ה ריליש וארוגולה עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 25 גרם שומן ובסך הכל 578 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 34 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . גשו לסופר וקנו עלי בייבי ארוגולה, פילה סלמון, רוטב חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 95% , וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות סלמון בטטה , עוגות סלמון בטטה 15 דקות , ועוגות בטטה-סלמון בבצק פקאן .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שמים את תפוחי האדמה בסיר קטן, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. ממליחים את המים ומבשלים עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח טחון
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
3
מסננים, ואז מחזירים את תפוחי האדמה לסיר ומועכים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
4
בינתיים, שמים את פילה הסלמון במחבת עם היין, עלה הדפנה ומספיק מים כדי להגיע לחלק העליון של הפילטים, אך לא מכסים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את הלהבה לרתיחה ומוציאים עד לאטום כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
כל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקט
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
מסירים את העור ומעבירים את הסלמון לקערה. מקלפים את הדג במזלג ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקס
6
מוסיפים לקערה את פירה הבטטה יחד עם תיבול פירות הים, מחצית מפירורי הקרקר, הביצה, הטימין, הרוטב החריף, בצל ירוק ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
(18 ופלים)
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
חזה הודו רוטיסרי
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
שמיר
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקס
7
מערבבים לאיחוד. תערובת עוגת הדג צריכה להיות יציבה מספיק כדי להיווצר לעוגות. אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד כמה פירורים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מחממים 2 מחבתות זו לצד זו, 1 עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה (2 סיבובים של המחבת) על אש בינונית, השנייה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה (סיבוב של המחבת) על אש בינונית-גבוהה . יוצרים מתערובת הסלמון 4 קציצות (4 אינץ'), מצפים את הפירורים הנותרים, ואז מוסיפים אותם לתבנית הראשונה. מבשלים את עוגות הדגים עד להזהבה בהירה, כ-2 עד 3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
9
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והשום למחבת השנייה ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
10
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את החומץ לתוך הרוטב, ואז מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים לציפוי העגבניות. וגם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
חזה עוף רוטיסרי
סלט גויה ותיבול ירקות
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
11
מסדרים את עוגות הדגים בצלחות הגשה אישיות לצד הארוגולה. משטחים את התענגת האגרודולצ'ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.