פנה פוטנסקאן הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בזיליקום, מלח ים, קישואים צעירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פנה פוטנסקה, פנה פוטנסקה, ו כרובית פנה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקישואים, השום, הבזיליקום, העגבניות, שמן הזית, הצלפים, הזיתים, מיץ הלימון, המלח. אפשר לעמוד במקום קריר במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר הספגטי והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק את הפנה בסיר ובשל לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה", בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים את הפסטה במסננת ומוסיפים את הפסטה לירקות הקרירים בקערת הערבוב. זורקים פנימה פתיתי צ ' ילי יותר בזיליקום ופלפל שחור סדוק. מערבבים בעדינות כדי לערבב היטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף