קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פנצ'נלה קפרזה אפויה

פנצ'נלה קפרזה אפויה
פנצ'נלה קפרזה אפויה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 463 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות בשלות בגפן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קפרזה פנצנלה , קפרזה פנצנלה וקפרזה פנצנלה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-375 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מסדרים את פרוסות העגבניות בתחתית תבנית האפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מטפטפים את החומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
5
מניחים מעל את פרוסות הגבינה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מפזרים את השום והבזיליקום ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים מעל את פרוסות הלחם ומטפטפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אחוז שומןאחוז שומן
7
אופים 25 דקות עד שהמילוי מבעבע והלחם פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, קיאנטיname, ורדיקיו., Gruener Veltliner, Trebbiano

שרדונה, סוביניון בלאן וקיאנטי הם הבחירות המובילות שלי לסלט קפרזה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של יקב אלדרברוק עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב אלדרברוק שרדונה
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, סקאלופ ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.