פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום
פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט סלק כרוב אדום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, לקשט: עירית, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי, כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, ו קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed (מתכונים דומים).
הוראות
כרוב דופק, בקבוצות במידת הצורך, במעבד מזון עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף 3/4 כפית מלח ונוזל מסלק כבוש. דק קוצצים סלק (עם סכין) ומערבבים לתוך תערובת כרוב יחד עם חומץ.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
הסר עור ושומן מרגלי ברווז דק לקצוץ אותם (בשר מילואים), ואז לבשל במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו העור הוא זהוב פריך, על 10 דקות.
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת. בינתיים, להסיר בשר ברווז מעצם, השלכת עצם, וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 7 עד 9 דקות.
מערבבים בצל, בשר ברווז, ועור שמורות בקערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה לגרוס באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט תפוחי אדמה על ידי חופנים כדי לחסל לחות עודפת, ולאחר מכן להוסיף תערובת ברווז יחד עם ביצה, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ערבוב עד בשילוב.
מורחים 1/2 פירורי לחם כוס על גיליון נייר שעווה. באמצעות תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לכל פנקייק, לעשות 12 תלוליות על פירורים. מעילים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים ולשטח לקציצות 3 אינץ'.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. באמצעות מרית מחוררת, בעדינות לנער את פירורי עודף מכל פנקייק תפוחי אדמה, ואז מטגנים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות לכל אצווה.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
סלט כרוב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין ב dartagnan.com