קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום
פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט סלק כרוב אדום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, לקשט: עירית, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי, כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, ו קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרוב דופק, בקבוצות במידת הצורך, במעבד מזון עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף 3/4 כפית מלח ונוזל מסלק כבוש. דק קוצצים סלק (עם סכין) ומערבבים לתוך תערובת כרוב יחד עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבושסלק כבוש
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
1
הסר עור ושומן מרגלי ברווז דק לקצוץ אותם (בשר מילואים), ואז לבשל במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו העור הוא זהוב פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת. בינתיים, להסיר בשר ברווז מעצם, השלכת עצם, וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים בצל, בשר ברווז, ועור שמורות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לקלף תפוחי אדמה לגרוס באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט תפוחי אדמה על ידי חופנים כדי לחסל לחות עודפת, ולאחר מכן להוסיף תערובת ברווז יחד עם ביצה, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברווז שלםברווז שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
6
מורחים 1/2 פירורי לחם כוס על גיליון נייר שעווה. באמצעות תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לכל פנקייק, לעשות 12 תלוליות על פירורים. מעילים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים ולשטח לקציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. באמצעות מרית מחוררת, בעדינות לנער את פירורי עודף מכל פנקייק תפוחי אדמה, ואז מטגנים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מגישים מיד, עם סלט כרוב.
1
סלט כרוב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין ב dartagnan.com