פסטה בקלה
פסטה בקלה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את פפר, שיסו, נורי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה מקבל mentaiko שלך (aka בקלה פיקנטי או פולק roe) בצנצנת אתה יכול פשוט למדוד את זה לתוך קערה. אחרת לחתוך כל שק roe לשניים ולסחוט את roe מכל מחצית, להשליך את הממברנה.
מוסיפים את שמן הזית והפלפל השחור ומערבבים לשלב. בינתיים מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים היטב ומבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.כאשר הפסטה נעשית, לנקז ביסודיות ולהוסיף לקערה עם רוטב mentaiko.
מוסיף את החמאה וזורק עד החמאה נמסה ויש לך ציפוי אפילו של רוטב על כל גדיל של פסטה.
מגישים מיד, מעוטר shiso ונורי.