פסטה טרייה
פסטה טרייה יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטה טרייה, ו פסטה עם חמישה עשבי תיבול טריים.
הוראות
מערבבים קמח חיטה durum וקמח סולת בקערה גדולה. Bringa סיר קטן של מים לרתיחה חשופה.
הוסף 2/3 כוס מים חמים כדי קמחים ומערבבים עם מזלג עד תערובת רק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח מאובק קלות עם קמח חיטה דורום ללוש עד חלקה ואלסטית, 8-10 דקות (לחלופין, באמצעות מערבל עמדה מצויד עם וו בצק, לערבב על מהירות נמוכה, על 5 דקות). לעטוף בחוזקה בניילון נצמד; בואו לשבת 1 שעה בטמפרטורת החדר.
לעשות קדימה: בצק פסטה יכול להתבצע 1 יום קדימה. לעטוף הדוק וצינה.
לאחר ביצוע ולישה את הבצק קלות flouring משטח העבודה שלך, לחתוך כמה 1/2"-קרשים עבים, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לחתיכות 1/2"-רחב. שמור את הבצק שנותר עטוף פלסטיק כמו שאתה עובד.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל 1/4 "- עבה לחתוך לרוחב 1/2 " - longpieces. באמצעות קצה חד של סכין קילוף (או האגודל שלך), לחץ בו זמנית על אמצע כל פיסת הבצק ולדחוף אותו ממך. הבצק צריך להתכרבל על עצמו. לדחוף כל חתיכת מסולסל מבפנים החוצה, דפוס אותו על קצה האצבע שלך כדי ליצור את צורת "אוזן קטנה".
מעבירים פסטה לסדין אפייה מעוטר בקמח סולת.