פסטה יוונית עם עגבניות ושעועית לבנה
פסטה יוונית עם עגבניות ושעועית לבנה דורשת כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם תרד, פסטה פנה, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו פסטה עם שעועית לבנה, עגבניות ונקניקיות, שעועית ירוקה בסגנון יווני עם עגבניות וגבינת פטה, ו סלמון עם שעועית לבנה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בינתיים, לשלב עגבניות ושעועית במחבת גדולה שאינה מקל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תרד לרוטב; מבשלים 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב כל הזמן.
מגישים רוטב על פסטה, ומפזרים פטה.