קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פסטה מפולפלת

פסטה מפולפלת
פסטה פלפל לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו מלח, פלפל גס, מנצ'גו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט פסטה עוף מפולפל, פסטת חזיר קג'ון מפולפלת, ו פסטה מפולפלת עם ארוגולן ונקניק.

הוראות

1
במחבת מטגנת גדולה עם צד ישר על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הפלפל וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים וצולים את הפלפל עד שהשמן ריחני בניחוח הפלפל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים ומלוחים, מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים במסננת ומאפשרים ללחות להתאדות מהפסטה לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים את הפסטה למחבת עם שמן הזית, מעלים את האש לבינונית-גבוהה וזורקים ברציפות את הפסטה בעזרת מלקחיים לציפוי בשמן הזית והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון והגבינה, זורקים ואז מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק