פסטה מפולפלת
פסטה פלפל לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו מלח, פלפל גס, מנצ'גו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט פסטה עוף מפולפל, פסטת חזיר קג'ון מפולפלת, ו פסטה מפולפלת עם ארוגולן ונקניק.
הוראות
במחבת מטגנת גדולה עם צד ישר על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית, הפלפל וקורט מלח.
מחממים וצולים את הפלפל עד שהשמן ריחני בניחוח הפלפל, 3 עד 5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים ומלוחים, מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, 2 עד 3 דקות.
מסננים במסננת ומאפשרים ללחות להתאדות מהפסטה לכמה דקות.
מוסיפים את הפסטה למחבת עם שמן הזית, מעלים את האש לבינונית-גבוהה וזורקים ברציפות את הפסטה בעזרת מלקחיים לציפוי בשמן הזית והפלפל.
מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון והגבינה, זורקים ואז מעבירים לקערת הגשה ומגישים.