קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו

פסטה עם אספרגוס ופרושוטו
פסטה עם אספרגוס ופרושוטו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 721 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, יין, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרושוטו ואספרגוס, פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו, ו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חסה חמאה ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את הפרושוטו במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא הופך מעט שומן ומתחיל להשחים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את השום והטימין ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להתרכך, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את היין. מחזירים לאש ומבשלים עד שהיין מתאדה מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
מוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בינתיים מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים כשהתווית מכוונת, מוסיפים את האספרגוס ברגע האחרון של הבישול. שמרו 1/2 כוס מי בישול, ואז מרוקנים את הפסטה והאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הגבינה לרוטב השמנת ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
מוסיפים את הפסטה והאספרגוס וזורקים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הבישול השמורים לשחרור, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות ומעליהם עוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
צילום: אנטוניס אכילוס