מתכון פסטה פונזה יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת שמן זית, עגבניות ענבים, צלפים ופטרוזיליה שטוחה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 64%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון הפסטה שלי לדיאטה ספירלית: פסטה קישואים עוף וקייל אפוי, פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו -10 מנות פסטה רומנטיות, ו ארוחת ערב הערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה עם רוטב כפרי).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -375 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את העגבניות, הצלפים, 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בתבנית האפייה המוכנה. לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים את פירורי הלחם מעל תערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים 30 עד 35 דקות עד שהחלק העליון מזהיב. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מסננים ושומרים כ -1 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מניחים את הפסטה בקערת הגשה גדולה. כף את תערובת העגבניות על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הגבינה וזורקים היטב. מדללים את הרוטב במעט מי פסטה, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.