קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה
המתכון פסטה פרימוורה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הרוטיני ומבשלים עד שהם רכים, בערך 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
3
מסננים, שומרים 3/4 כוס ממי הבישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת מטגן בגודל 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את 2 כפיות מלח, פלפל שחור, שום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את הדלעת וממשיכים לבשל תוך ערבוב לפי הצורך למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
8
מוסיפים את הברוקולי המולבן, האפונה הקפואה והגזר ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
מוסיפים לרוטב את הפסטה ומי הבישול השמורים ומבשלים עד שהפסטה מחוממת והחומרים מתאחדים היטב, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מסירים מהאש ומקפלים פנימה את גבינת הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגוררת והבזיליקום הטרי, אם משתמשים. ואז מזלפים את שמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
מקשטים את המנה עם עוד גבינה, אם רוצים, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

מרכיבים

11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי ברוקולי, חלוקיםפרחי ברוקולי, חלוקים5(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות עגבניות משומרות, עם מיציםקוביות עגבניות משומרות, עם מיצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי פרוס דק, לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק, לא חובה5ציפורן1/2 כפות שום טחון (אודות1/2 כפות שום טחון (אודות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו מגורדת דק, ועוד להגשהגבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו מגורדת דק, ועוד להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה מעורבת וגזראפונה קפואה מעורבת וגזר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטיני מיובש (חולץ פקקים) או פסטה פנהרוטיני מיובש (חולץ פקקים) או פסטה פנה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)מלח, ועוד למי הפסטהמלח, ועוד למי הפסטה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקילו קישואים או דלעת צהובה (או תערובת של שניהם), חצויים לאורכם וחותכים לרוחב לחתיכות חצי ירח בגודל 1/2 אינץ '(בערךקילו קישואים או דלעת צהובה (או תערובת של שניהם), חצויים לאורכם וחותכים לרוחב לחתיכות חצי ירח בגודל 1/2 אינץ '(בערך

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח