המתכון פסטה פרימוורה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הרוטיני ומבשלים עד שהם רכים, בערך 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Rotini
3
מסננים, שומרים 3/4 כוס ממי הבישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת מטגן בגודל 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את 2 כפיות מלח, פלפל שחור, שום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את הדלעת וממשיכים לבשל תוך ערבוב לפי הצורך למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
8
מוסיפים את הברוקולי המולבן, האפונה הקפואה והגזר ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזר
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
9
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
מוסיפים לרוטב את הפסטה ומי הבישול השמורים ומבשלים עד שהפסטה מחוממת והחומרים מתאחדים היטב, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מסירים מהאש ומקפלים פנימה את גבינת הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגוררת והבזיליקום הטרי, אם משתמשים. ואז מזלפים את שמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשה
12
מקשטים את המנה עם עוד גבינה, אם רוצים, ומגישים חם.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח