פסטה צ'יפוטלה שמנת עם נקניק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, אבקת צ'ילי, קישורי נקניקיות הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכונים דומים: צ'יפוטלה שמנת ולזניה נקניקיות איטלקיות, פסטה פטריות נקניק שמנת, ו פסטה נקניקיות וארטישוק שמנת.
הוראות
1
מבשלים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר ושמור על חום.
3
קולים פטריות ופלפל אדום בשמן באותה מחבת עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הסוכר החום, פלפל הצ 'יפוטלה, אבקת הצ' ילי, המלח והמרג ' ורם; מבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרז ' ורם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים שמנת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה קלה. הפחיתו את החום.