הפסטה של השף ג'ון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, שמן זית, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. . נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו הרוטב הלבן של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן זית למחבת כבדה על אש בינונית, מוסיפים בייקון ומבשלים עד כמעט פריך, 5 עד 8 דקות. כבה את החימום. החזק מגבת נייר עם מלקחיים ולנקות שומן בייקון עודף עם מגבת נייר, להשאיר על 2 כפיות שומן חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
מלקחיים
2
מערבבים שום טחון וגרידת לימון לתוך בייקון במחבת ולתת לבשל בחום שיורית עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים קרם פרש לתוך תערובת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שום טחון
גרידת לימון
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומערבבים 2 כוסות דיטליני. לבשל עד מכרז, על 8 דקות.