קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פסטה של פארמר

פסטה של פארמר
הפסטה של פארמר עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, שמן זית, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פסטה אחת של שוק חקלאי סיר, פסטה בשוק האיכרים, ו שעועית איכר ופסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חום 1 כף שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את pancetta ו saute עד זהב פריך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
4
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס של טיפות המחבת (במידת הצורך, להוסיף עוד שמן על טפטוף המחבת שווה 1/4 כוס סך). להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף 3 כפיות שום ו לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות. בהדרגה להקציף את כל הגבינות פונטינה, מוצרלה, פרמזן ופרובולונה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרובולוןפרובולון
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את ריגטוני ומבשלים עד כמעט אל דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -7 דקות. (הפסטה תמשיך לבשל בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מסננים פסטה ומוסיפים ישירות לגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
10
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום ופנצ ' טה וזורקים למעיל. מתבלים את תערובת הפסטה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פנצ ' טהפנצ ' טה
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
11
מעבירים את תערובת הפסטה למנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
12
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
להוסיף את השום הנותר לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
14
הסר מהחום.
15
מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
16
מפזרים את תערובת פירור הלחם על תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פסטהפסטה
17
טפטוף העליון עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים עד בועות הרוטב ופירורי הלחם הם חום זהוב, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פירורי לחםפירורי לחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור