הפסטה של פארמר עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1013 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך גבינת פונטינה, שמן זית, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פסטה אחת של שוק חקלאי סיר, פסטה בשוק האיכרים, ו שעועית איכר ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
חום 1 כף שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיף את pancetta ו saute עד זהב פריך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
4
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס של טיפות המחבת (במידת הצורך, להוסיף עוד שמן על טפטוף המחבת שווה 1/4 כוס סך). להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף 3 כפיות שום ו לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות. בהדרגה להקציף את כל הגבינות פונטינה, מוצרלה, פרמזן ופרובולונה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרובולון
פרמזן
גבינת פונטינה
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את ריגטוני ומבשלים עד כמעט אל דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -7 דקות. (הפסטה תמשיך לבשל בתנור.)
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מסננים פסטה ומוסיפים ישירות לגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
10
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום ופנצ ' טה וזורקים למעיל. מתבלים את תערובת הפסטה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פנצ ' טה
פטרוזיליה
באזיל!
פסטה
11
מעבירים את תערובת הפסטה למנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
12
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
להוסיף את השום הנותר לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
14
הסר מהחום.
15
מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
16
מפזרים את תערובת פירור הלחם על תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
פסטה
17
טפטוף העליון עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים עד בועות הרוטב ופירורי הלחם הם חום זהוב, כ 20 דקות.