פפרוני סטרומבולי
פפרוני סטרומבולי דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 374 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כיכרות לחם בצק, גבינת מוצרלה, רוטב פיצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית לא יקרה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פפרוני סטרומבולי, פפרוני סטרומבולי, ו נקניק ופפרוני סטרומבולי.
הוראות
אגרוף בצק למטה. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל כיכר ל -20 אינץ'. 8 אינץ'. מלבן.
מניחים מלבן אחד על תבנית משומנת.
מורחים רוטב ספגטי בתוך 18 אינץ'. 4 אינץ'. פשט את המרכז.
מפזרים אורגנו, פפרוני וגבינת מוצרלה. מקפלים דפנות בצק ארוכות כלפי מעלה לכיוון המילוי; מניחים בצד.
חותכים את המלבן הנותר לשלוש רצועות. רצועות צמה רופף; קמצוץ מסתיים לאטום.
מניחים צמה על גבי הגבינה; צובטים צמה לבצק לאיטום.
אופים בחום של 350 למשך 3 דקות או עד להזהבה.