פצפוצי קוקוס טבולים בשוקולד
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, חלב מרוכז, ציפוי שוקולד שיוצר קליפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פופס מערבולת טבול שוקולד, שוקולד טבל תות פופס, ו שוקולד טבל פופקורן פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, היכו חלב קוקוס וחלב מרוכז ממותק עם מקצף עד חלקה. מחלקים תערובת בין 6 (5-עוז) כוסות נייר. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. (או למלא תבניות פופ קרח על פי הוראות היצרנים.) להקפיא כ 6 שעות או עד קפוא.
יוצקים ציפוי שוקולד לתוך כוס מדידה כוס 1 כוס. עבודה עם 1 פופ בכל פעם, להסיר פופ מכוס. טובלים את החצי העליון של פופ לתוך ציפוי שוקולד; מיד מפזרים קוקוס על שוקולד לפני שהוא מתקשה.
מגישים מיד, או לחזור מקושט פופס למקפיא. חזור עם פופס שנותר.