פרושוטו אוב פורנו: בשר חזיר אפוי
אם יש לך קמח, עלי רוזמרין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, קישואים אל Forno קון Parmigiano-רג'יאנו דואר Prosciutto, ו Finocchio Al Forno (שומר אפוי בשמנת).
הוראות
מניחים את החזיר בתוך תבשיל גדול, תנור הוכחה. בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, עלי דפנה, רוזמרין ושום לשפוך את התערובת על בשר חזיר, משפשף בכל רחבי כדי לוודא כי הוא מכוסה באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 12 שעות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מכסים את החזיר בנייר אלומיניום ואופים בתנור 1 1/2 שעות, הופכים אותו מדי פעם.
מוציאים מהתנור, מוסיפים את היין ואת הגראפה וחוזרים לתנור כדי לבשל שנחשפו עוד 11/2 שעות.
מוציאים את החזיר מהתנור ומניחים אותו על מתלה כדי להתקרר.
הסר את השומן העודף מן המחבת ומניח את המחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את ציר העוף ומערבבים עם כף עץ על אש בינונית-נמוכה כדי להוציא את החלקים השחומים מהמחבת.
מקציפים את הקמח והחמאה וממשיכים לערבב על אש נמוכה עד שמיצי המחבת מתעבים ויוצרים רוטב. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ולהסיר לקערה קטנה או סירת רוטב.
פורסים את החזיר ומגישים מיד עם הרוטב.