קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פרושוטו רביולי

פרושוטו רביולי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין רביולי פרושוטו בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 662 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -43 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -45 דקות . גשו לסופר וקנו אורגנו, חמאה, גבינת ריקוטה חלבית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רביולי דלעת חמאה עם שמן תפוז-פרושוטו , רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום , ורביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טורפים בקערה בינונית את הריקוטה, התרד, הפרושוטו, החלמונים, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5 כוסות קוקוס, מחולק5 כוסות קוקוס, מחולק
לפי עוגהלפי עוגה
2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
קרקרים חטיפי שומשום כתושיםקרקרים חטיפי שומשום כתושים
3
מניחים 1 כף ממלית הריקוטה במרכז עטיפה של וונטון.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
4
מברישים קלות את קצה העטיפה במים. מקפלים את העטיפה לשניים, סוגרים את המילוי לגמרי ויוצרים משולש. צובטים את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
5
מעבירים את הרביולי לתבנית אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר המילוי והעטיפות. (ניתן להכין עד שעתיים קדימה, מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
6
ממיסים את החמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
7
מוסיפים את האורגנו ומערבבים דקה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
8
מסירים מהאש.
9
עובדים בקבוצות, מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מים רותחים עם מלח עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם, כ-4 דקות לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
10
מעבירים את הרביולי לקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קרקרים חטיפי שומשום כתושיםקרקרים חטיפי שומשום כתושים
11
יוצקים את חמאת האורגנו על הרביולי ומערבבים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
רביולירביולי
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
12
מפזרים את הפקורינו על הרביולי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Cecchi Chianti Classico עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.