פריך תפוח חמוציות מסורתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Traditional Cranberry Apple Crisp. תמורת 79 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם תפוחי גלן, מיץ תפוזים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריך תפוחי חמוציות מסורתי, פריך תפוח חמוציות וקריספ תפוח חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x12 אינץ'.
מחממים בסיר על אש בינונית את מיץ התפוזים, הסוכר וכמחצית החמוציות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים עד שהחמוציות קופצות, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את התפוחים ואת שאר החמוציות.
מסירים מהאש, מניחים להתקרר מספר דקות, ואז יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים בקערה את אגוזי הפקאן, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט ושיבולת השועל. מערבבים פנימה את החמאה עד להטמעה יסודית, ואז מפזרים את ציפוי שיבולת השועל על תערובת הפירות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי מבעבע וציפוי שיבולת השועל החלה להשחים, כ-45 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין