קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

פריך תפוח חמוציות מסורתי

פריך תפוח חמוציות מסורתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Traditional Cranberry Apple Crisp. תמורת 79 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם תפוחי גלן, מיץ תפוזים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריך תפוחי חמוציות מסורתי, פריך תפוח חמוציות וקריספ תפוח חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
2
מחממים בסיר על אש בינונית את מיץ התפוזים, הסוכר וכמחצית החמוציות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים עד שהחמוציות קופצות, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קופסאות תערובת מאפין אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)קופסאות תערובת מאפין אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
10 אונקיות ריבת פטל10 אונקיות ריבת פטל
3
מערבבים פנימה את התפוחים ואת שאר החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
קופסאות תערובת מאפין אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)קופסאות תערובת מאפין אוכמניות (מומלץ: Krusteaz)
מעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויהמעטפת פאי 9 אינץ' לא אפויה
4
מסירים מהאש, מניחים להתקרר מספר דקות, ואז יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).שוקולד צ'יפס חצי מתוק (12 Oz. Pkg).
5
מערבבים בקערה את אגוזי הפקאן, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט ושיבולת השועל. מערבבים פנימה את החמאה עד להטמעה יסודית, ואז מפזרים את ציפוי שיבולת השועל על תערובת הפירות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בוטנים מלוחים או קשיו3/4 כוס בוטנים מלוחים או קשיו
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
7-8 כוסות מלית קוביות (קרוטונים)7-8 כוסות מלית קוביות (קרוטונים)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי מבעבע וציפוי שיבולת השועל החלה להשחים, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין