פריקסי עוף עם מורלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פריקסי עוף עם מורלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 408 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, פטריות כפתור, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו פריקסי עוף לימוני עם שאלוט ומורלים, עוף צלוי עם מורל ובצל, ו פריקסי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
משרים מורלים ב -3 כוסות מים חמים מאוד למשך 30 דקות כדי לחות מחדש. הרם אותם בזהירות מהמים החמים על מנת להשאיר כל חצץ מאחור בנוזל. מחק את הנוזל, ויבש את המורל קלות עם מגבות נייר.
חותכים מורלים לרוחב לפרוסות ברוחב 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' ומניחים בצד.
מפזרים חזה עוף במלח ופלפל. לזרות עוף בקמח, ולנער עודף.
מחממים מחצית מהחמאה המובהרת (1/8 כוס) במחבת מטגנת גדולה, ומבשלים את העוף על אש בינונית כ -8 עד 10 דקות. הופכים את העוף ומשחימים בצד השני, 4 עד 5 דקות נוספות.
מוציאים לכלי קדירה אטום לתנור.
מוסיפים לאותה מחבת מטגן את שארית החמאה המובהרת (1/8 הכוס השנייה), מוסיפים את המורל ופטריות הכפתורים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את המדיירה ומצמצמים את הנוזל בחצי.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
כשהנוזל מצטמצם מוסיפים את ציר הבקר והשמנת הכבדה ומביאים לרתיחה עדינה.
נותנים לרוטב הפטריות להתבשל עד שהתערובת מתחילה להסמיך, בערך 5 עד 10 דקות.
יוצקים את הרוטב על העוף ואופים מכוסה בתנור עד הסוף, בערך 25 עד 35 דקות.
מפזרים מיץ לימון טרי ומגישים.