פרמיגיאנה חצילים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 808 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -58 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.78 למנה , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מוצרלה, מלח ופלפל, שמן זית ושיני שום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-923 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 97% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: Parmigiana חצילים ללא Parmigiana! , חציל פרמיגיאנה , וחציל פרמיגיאנה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
3
בעזרת שמן זית כתית מעולה, משמנים נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)
יין בישול גויה זהוב
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכל
4
פורסים כל חציל ל-6 חתיכות בעובי של בערך 1 עד 1 1/2 אינץ'. מתבלים קלות כל דיסק במלח ופלפל ומניחים על הדף המשומן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חזיר עבות (בערך
חציל
5
אופים את החציל בחום של 450 מעלות צלזיוס עד שהפרוסות מתחילות לקבל חום עמוק מלמעלה, בערך 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
6
מוציאים את החצילים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
7
מוציאים את הפרוסות מתבנית האפייה ומניחים אותן על צלחת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
כתום והדבק צבע מאכל
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות פרנהייט. בתבנית בראוניז בגודל 8 על 12 אינץ', הניחו את 4 פרוסת החציל הגדולים ביותר ברווח שווה. מעל כל פרוסה מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות ומפזרים כפית בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
חציל
27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך
פרמזן, לזילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
צבע מאכל משחת ורוד, כחול, צהוב וירוק
9
מניחים פרוסה אחת של מוצרלה מעל כל אחד ומפזרים 1 כפית פרמיג'אנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקי
Parmigiano Reggiano
10
מניחים את פרוסות החציל הקטנות יותר על כל אחת מהדיסקות וחוזרים על הפעולה עם רוטב עגבניות, בזיליקום ו-2 הגבינות. חוזרים על השכבות שוב עד לשימוש בכל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
חציל
פרמזן, לזילוף
11
מפזרים את פירורי הלחם הקלויים על גבי צלחת החציל, ואופים ללא כיסוי עד שהגבינה נמסה והחלק העליון מקבל חום בהיר, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים ו/או פירות
חציל
סלסה עגבניות-צ'יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח צהוב מציץ
12
מגישים מיד.
1
בסיר של 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן זית כתית מעולה, ועוד להברשת בצק
ציוד שתשתמש בו
פסטה קליפת תינוק
2
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן, לזילוף
1 קילו פסטה בייבי מעטפת, מבושלת אל דנטה
3
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר די רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל כתום וירוק
בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
4
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד לסמיך כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע אחד במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)
שמן זית כתית מעולה, ועוד להברשת בצק
1/2 כוס קיווי פרוס
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור פרמיגיאנה חציל. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.