פרנץ ' טוסט קלאסי
המתכון טוסט צרפתי קלאסי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 753 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פרנץ ' טוסט קלאסי, טוסט צרפתי קלאסי עם פירות יער, ו טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
להניח את פרוסות הלחם בשכבה אחת (זה בסדר אם הם חופפים קצת) על תבנית אפייה.
אופים את הפרוסות (כדי לייבש אותם קצת) במשך 6 דקות, ואז להעיף ולאפות במשך 6 דקות יותר. להפריש להתקרר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות F.
לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר מגורען, קינמון, וניל ומלח בצלחת תבשיל גדולה.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני עד בינוני.
מניחים 2 פרוסות לחם בתערובת הביצה.
תן ללחם להשרות לחלוטין את תערובת הביצים משני הצדדים, כ -30 שניות עד 1 דקה בסך הכל, בדיקה לאחר 15 שניות. (הלחם צריך להרגיש כבד ספוג דרך אבל להחזיק את צורתו מבלי להתפרק.) ממיסים כף חמאה במחבת ומוסיפים את 2 הפרוסות הספוגות; מבשלים עד שהחוץ הוא חום זהוב ופריך והחלק הפנימי מבושל דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד. יהיה עליך לצפות ולהתאים את הטמפרטורה בין בינוני ובינוני נמוך אם הלחם הוא בראונינג מהר מדי או לא בראונינג מהר מספיק. שמור פרוסות טוסט מוגמר חם על מתלה מקונן בתבנית אפייה מעוטרת בתנור. חזור עם הפרוסות הנותרות.
מגישים עם אבק של סוכר קונדיטורים וטפטוף של סירופ מייפל.