קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פרפי אפרסק ברנדי

פרפי אפרסק ברנדי
יכול להיות שזה הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לכם ברנדי, מיץ לימון, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פירות אפרסק ויוגורט ברנדי, עוגיות אפרסק מנופחות, ו עוגת שקדים אפרסק מנומרת.

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה בלאנש בסיר 3 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מעבירים אפרסקים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים אפרסקים, ואז חצי לאורך ובור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים אפרסקים לחתיכות 1 אינץ', ואז לזרוק עם מיץ לימון 2 כפות ברנדי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לבשל סוכר במחבת יבשה 9 עד 10 אינץ ' כבד על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב לאט עם מזלג (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל, בלי ערבוב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק. בזהירות להוסיף תערובת אפרסק (קרמל יהיה להקשיח וקיטור במרץ) ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל מומס ואפרסקים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לקערה וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן מערבבים בכף הנותרים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כף 2 כפות תערובת אפרסק לתוך כל כוס, ואז למעלה עם כף קטנה של גלידה. חזור עם שכבה נוספת של אפרסקים וגלידה וכפית האפרסקים הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
מגישים באופן מיידי.
1
אפרסקים ברנדי לשמור, מכוסה ומקורר, 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים