פשטידת בקר ותפוחי אדמה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. אם יש לך שום, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: פשטידת תפוחי אדמה, פשטידת תפוחי אדמה ובשר, ו בוריטוס בקר ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה. שום סאוט במשך 1 דקה.
מוסיפים בשר בקר ומטוגנים עד שכבר לא ורוד, על 4 דקות. מערבבים בצל, סלרי וגזר; מטוגנים במשך 5 דקות.
בסיר, לכסות פרוסות תפוחי אדמה עם מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד רק מתחיל לרכך, 2 עד 3 דקות; ניקוז.
מפזרים קמח על תערובת במחבת; לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים מרק ורוטב ווסטרשייר. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 2 דקות.
העברה למחבת פאי 9 אינץ'; לכסות עם פרוסות תפוחי אדמה.
עוגת מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים מלח.
אופים עד המילוי הוא חם תוסס, על 30 דקות. הפעל broiler לעוגה גבוהה במקום על מדף על 5 סנטימטרים ממקור חום. לצלות עד תפוחי אדמה הם חום זהוב, 2 עד 3 דקות.