פשטידת דלעת ממולאת שעועית לבנה Cajun
המתכון פטי פאן סקווש ממולא שעועית לבנה Cajun מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך בצל, זרעי שומר, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סקווש אצטרובל ממולא שעועית לבנה & Chard לשניים, סקווש אצטרובל ממולא שעועית לבנה & Chard, ו דלעת ממולא פאטי פאן סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצד השטוח סקווש בסיר גדול.
מוסיפים כ 1 אינץ ' של מים, מכסים, ומביאים לרתיחה. לבשל במשך כ 8 דקות, עד מזלג בקלות חודר את החלק העליון של הסקווש.
הסר מן הסיר ולהניח בצד להתקרר. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לחתוך את החלק העליון של הסקווש ולהשתמש baller מלון כדי לגרוף את הבשר מבפנים. הקפד להשאיר קיר של לפחות 1/4 אינץ ' של בשר על כל הצדדים של הסקווש. להפוך אותם הפוך לניקוז, וקוביות הבשר גורף החוצה בגסות. מחממים את התנור ל 375 F. מטגנים את הבצל, סלרי ופלפל בל במחבת גדולה, שאינה מקל במשך כ 5 דקות עד רך; מוסיפים שום, קיצוץ קיצוץ, ותבשילים הנותרים במשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים את השעועית הלבנה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות.
מניחים את הסקווש בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ'. כפית את המילוי לתוך כל קליפה; הקפד באמת לארוז אותו לתוך הקליפה, ואל תפחדו יתר דברים אותם. ערימת כל מלית שנותר במרכז תבנית האפייה, ממש בין הדלעת.
אופים במשך כ 20 דקות או עד צמרות להתחיל חום.
משמש 2 כמנה עיקרית או 4 כמנה צדדית.