קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

פשטידת חזיר ובצל

פשטידת חזיר ובצל
האם ופאי בצל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו מי קרח, חזיר, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
חותכים בקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להוסיף מים. להתמזג עם מזלג עד תערובת יוצרת כדור ועוזב את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מרדדים את מחצית מאפה על לוח מקומח קלות כדי להתאים צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה. מכסים ומקררים. לעטוף הנותרים בצק בניילון נצמד. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מטגנים את הבשר, בצל, שום, מלח ופלפל ב 2 כפות חמאה או מרגרינה עד רך. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מטגנים תפוחי אדמה הנותרים 2 כפות חמאה או מרגרינה עד פריך ורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
שכבת מחצית הגבינה, תערובת חזיר, ותפוחי אדמה לתוך הקרום מוכן. חוזר. מערבבים ביצים ושמנת, ושופכים שני שליש מעל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(קיבלר)(קיבלר)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מרדדים את המאפה שנותר על לוח מקומח קלות כדי לכסות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מברשת שפה של קרום עם תערובת ביצה וקרם. למעלה עם המחצית השנייה של מאפה. לקצץ ולצבוט קצוות לאטום. חליל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(קיבלר)(קיבלר)
9
מברישים את החלק העליון עם תערובת הביצה שנותרה, לקצץ עם קישוטים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
10
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד העוגה הוא זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן