פשטידת רועים
פשטידת רועים דורשת 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . במנה עיקרית זו יש 281 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 9x13 תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עד למכרז, כ 15 דקות.
מסננים, שומר חלק מנוזל הבישול. מחית תפוחי אדמה עם קצת נוזל הבישול. תניח בצד.
במחבת גדולה, לבשל בשר טחון עד חום מעל חום בינוני גבוה.
מסננים שומן ממחבת. מערבבים פטריות, ירקות מעורבים, מרק פטריות, מרק סלרי, ומלח ופלפל; לחמם דרך.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה, לכסות עם פירה, נקודה עם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד תפוחי אדמה זהובים תערובת בקר וירקות חם תוסס.