פתיתי התירס המזוהמים של קלוג קרטיבים של עוף עם אבוקדו-ריבת עגבניות מתוקות
פתיתי התירס המזוהים של קלוג קרטיבי עוף קרומים עם אבוקדו-ריבת עגבניות מתוקות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, חזה עוף, קרם פרש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלמון עם תירס מתוק, עגבנייה ואבוקדו, עוגות תירס מתוקות עם עגבניות אבוקדו, ו סלט תירס מתוק, עגבניות שרי וקישואים עם רוטב אבוקדו ראנץ.
הוראות
1
מחממים סיר שמן ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
שמים את העגבניות, האבוקדו, הדבש, מיץ הליים והקרם פרש בבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. מתבלים את הקמח ב -1 כף מלח ו -2 כפיות פלפל ומחפרים בו את העוף. טובלים את הביצים המוכה, ואחר כך את פתיתי התירס. מטגנים את קוביות העוף בשמן עד להזהבה, 3 עד 5 דקות. משפדים את קוביות העוף בעזרת קיסם ומגישים עם ריבת האבוקדו-עגבניות לטבילה.