צ'אנקי תפוחי אדמה-ו-שוויצרי צ' אודר
צ'אנקי תפוחי אדמה-ו-שוויצרי צ' אודר נטול גלוטן, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, שיני שום, תפוח אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו צ'אנקי תפוחי אדמה-סרטן צ' אודר, צ'אודר תירס שמנמן עם כרוב ובטטה, ו גושי ירקות צ'אודר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים כרישה ושום; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה תפוח אדמה ו -4 המרכיבים הבאים (תפוח אדמה דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות או עד שהם רכים. מחק עלי דפנה.
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה בבלנדר, ומעבדים לתערובת אחידה. מחזירים את תערובת תפוחי האדמה המחית לתבנית; מערבבים פנימה את האורז ואת שאר המרכיבים למעט פטרוזיליה. מבשלים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה.
מפזרים פטרוזיליה, אם רוצים.