קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

צ'ילי תפוחי אדמה שעועית שחורה

צ'ילי תפוחי אדמה שעועית שחורה
צ'ילי תפוחי אדמה שעועית שחורה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, סוכר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. נסו בטטה וצ'ילי שעועית שחורה, בטטה וצ'ילי שעועית שחורה, ו שעועית שחורה וצ'ילי בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בקומקום מרק או בתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 1-4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מסננים וזורקים נוזלים.
4
מוסיפים 6 כוסות מים לשעועית; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את שאר החומרים. מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהמרק מגיע למרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)