צדפות אורגאנאטה
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו צדפות מקולפות, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו צדפות אורגאנאטה, צדפות אורגאנאטה, ו צדפות אורגאנאטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה בעדינות לזרוק פירורי לחם, עשבי תיבול, שמן זית, מלח ופלפל. תיזהר לא להעמיס על התערובת. תניח בצד.
קו גיליון אפייה עם מלח ולסדר 12 צדפות. שים 1 צדפה בכל קליפה העליון עם 2 כפות של תערובת פירורי לחם.
טפטוף בשמן זית. צלוי 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.