צדפות ומרק סובה
צדפות ומרק סובה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, רוטב סויה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק צדפות שמנת, ו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את סובה או ספגטי על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשטוף את הצדפות ולייבש טפיחה. בסיר, להביא את מרק בצל ירוק לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד שהם באותו צבע לאורך, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ברוטב הסויה. מחלקים את סובה או ספגטי בין קערות בודדות. מצקת את המרק על האטריות.
מגישים עם רוטב סויה נוסף בצד.טיפ: אתה יכול לשנות את הירקות על פי מצב הרוח שלך או את התוכן של הצנן שלך. שקול להשתמש שעועית ירוקה, אפונה שלג, edamame, בוק צ ' וי, או עלים ירוקים, כגון chard שוויצרי, בנוסף או במקום של הגזר.