צדפות צלויות עם Chanterelles
אם יש לכם חומץ בלסמי, חמאה, צדפות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צדפות צלויות, שרימפס צלוי וצדפות, ו Briled Scallops Provençale (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב chanterelles בחמאה חמה עד מכרז, 5 עד 8 דקות.
להעביר chanterelles לקערה. ממיסים את שאר 7 כפות החמאה באותה מחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים חמאה עד שהוא הופך לחום חיוור ונותן את ניחוח אגוזים, על 5 דקות.
מערבבים עגבניות וחומץ בלסמי לתוך חמאה משוננת; לבשל ומערבבים עד עגבניות רך, על 2 דקות. מערבבים עגבניות מבושלות וחמאה משחימה לפטריות.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מניחים צדפות על מחבת ברוילר ומטגנים בתנור עד אטום, כ 2 דקות לכל צד.
מגישים צדפות על מגש עם chanterelles ורוטב.