קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)
גשו לסופר וקנו מרק בשר, אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . מתכונים דומים: צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום).

הוראות

1
מניחים חצי בצל פרוס לתחתית של סיר איטי. מתבלים את הצלי מכל הצדדים עם 1 כפית מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור, ומניחים את הצלי על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מניחים את הבצלים הנותרים ושום על גבי הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
בקערה גדולה, מערבבים את היין האדום, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, טימין, 1 כפית מלח כשר, ופלפל שחור כפית 1; יוצקים את תערובת היין על הצלי. מכסים את התנור האיטי, להגדיר את התנור נמוך, ומבשלים עד מכרז, 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אם תרצה, לעבות את הרוטב בסוף הבישול על ידי לטאטא רסק עגבניות עם מיצי פאן עד לשלב ביסודיות. הגדר את התנור על חום גבוה, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות