סלט תפוחים אנדיב עם פורל מעושן
סלט תפוח-אנדיב עם פורל מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל טרי, פורל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חניתות Endive עם פורל מעושן, טרוטה מעושנת בחניתות Endive, ו פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב.
הוראות
יוצקים 2 כפות של מיץ לימון לתוך קערה גדולה. לקצץ ולהשליך ליבות וכל עלים דהוי מראשי endive.
חותכים כל ראש חצי לאורכו, ואז לחתוך חצאים לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. כפי שאתה חותך את האנדיב, טיפה את הרצועות לתוך קערה ומערבבים עם מיץ לימון כדי למנוע מהם discoloring.
לקלף תפוחים הליבה; לחתוך לתוך 2-3 אינץ 'ארוך, 1/4 אינץ' עבה matchsticks, יורד לתוך קערה ומערבבים עם מיץ לימון ו endive. מוסיפים פטרוזיליה.
בקערה קטנה, לערבב את הנותרים 2 כפות מיץ לימון עם שמן; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים מעל תערובת אנדיב ומערבבים למעיל.
סלט תל באותה מידה על צלחות. משוך כל עור את פורל מעושן ולהשליך; לשבור פורל לתוך פתיתים גדולים. סלטים למעלה באותה מידה עם פורל.