צלי חזיר צלוי עם שומר, כרישה ורמוט
צלי חזיר צלוי עם שומר, כרישה, ורמוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, כרישה, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ורמוט, כרישה ושומר מטוגנים עם בייקון ופולנטה, ו כתף חזיר מזוגגת בדבש עם כרישה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
לדלות חזיר בקמח, ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים במשך 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים 1 כפית זרעי שומר למחבת, ומבשלים 30 שניות.
הוסף כרישה ופרוס שומר. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
מוסיפים ורמוט ומבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. להחזיר חזיר למחבת.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 45 דקות או עד חזיר רך. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית מלח. בשר חזיר דק.