צלי כתר טלה
צלי כתר טלה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 8 . מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כוסברה הקרקע, חרדל דיז'ון, כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צלי כתר טלה, צלי כתר טלה, ו צלי כתר טלה עם עשבי תיבול טריים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.;
לעשות חתך בצד השומן של הצלעות, בניצב להם, על 2 1/2 אינץ ' למטה מן הקצוות צלעות.
חותכים את השומן עד לעצמות הצלעות. סובב את המתלה בקצה, כשהעצמות פונות כלפי מעלה ודחף סכין דרך הבשר בין כל צלע, תוך שימוש בחיתוך הראשוני כמדריך לסכין.
חותכים את הצד של כל צלע כדי להסיר את עודפי השומן בין כל צלע. בעזרת חוט מטבח חזק, עטפו את החוט סביב כל צלע בבסיס, קרוב יותר לבשר ומשכו כדי להסיר את כל השומן והגידים שנותרו מעצם הצלעות. כופפו כל מתלה לחצי עיגול (צד בשר פנימה וצד השומן החוצה) ובעזרת חוט מטבח קשרו אותם יחד בבסיס ובמרכז, על מנת להחזיק את המתלים יחד. קצוות הצלעות צריך להיות דחף החוצה כדי ליצור את המראה של הכתר. משפשפים את הטלה בשמן הזית.
שלב את המלח, הפלפל, השום, הטימין והכוסברה ולחץ על כל הכבש.
מניחים את הצלי בתבנית צרור כשמרכז התבנית עולה באמצע הצלייה.
מניחים על המדף האמצעי של התנור ומבשלים 30 עד 35 דקות, עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור, מעבירים את הצלי למתלה, מכסים בנייר אלומיניום ונותנים לבשר לנוח 20 דקות. בזמן שהבשר נח מוסיפים את חומץ השרי, החרדל והרוזמרין למיצים שהצטברו בתבנית הצרור בזמן הבישול. מערבבים לשלב. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
חותכים את החוט מן הצלי ומניחים מלית מבושלת, אורז או שעורה במרכז אם תרצה.
מגישים את הרוטב החם עם הצלי.;