צלי כתר של חזיר
צלי בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 635 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
מניחים צלי כתר על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף צלוי בכל רחבי, מבפנים ומבחוץ, עם שמן זית, ולאחר מכן מפזרים אותו עם מרווה, קורנית, מלח ופלפל. לקלף בצל ולדחוף אותו כל הדרך למרכז של צלי.
לעטוף קצוות של עצמות עם נייר כדי למנוע מהם לשרוף.
יוצקים מרק למחבת צלייה. צלי במשך 1 שעה, ואז למרוח עם מיצי פאן כל 30 דקות. לאחר 2 1/2 שעות, באמצעות מלקחיים, להסיר בצל ממרכז צלי ולמקם אותו במחבת צלייה.
המשך לצלות במשך 1 שעה עד 1 1/2 שעות, עד מדחום בשר תקוע לתוך החלק meatiest של קוצצים רושמים 71°.
הסר מהתנור, מניחים צלי על מגש הגשה, אוהל עם רדיד ולאפשר לנוח במשך 20 דקות.
כדי לשרת, להסיר מחרוזת מחזיק צלי יחד לגלף בין צלעות.