צלי סיר הלחץ של ג'ן
צלי סיר הלחץ של ג'ן דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 735 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון חינם חלב זה משרת 6 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, צלי בקר בקר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: צלי סיר בלסמי איטי, סיר לחץ סיר צלי, ו סיר לחץ רוסטביף.
הוראות
מתבלים צלי במלח ופלפל מכל הצדדים; צלי מעיל בקמח (שמרו שאריות קמח לרוטב).
ממיסים קיצור בסיר לחץ על אש בינונית-גבוהה. צלי חום מכל הצדדים בקיצור חם.
מפזרים תערובת מרק בצל על הצלי.
שופכים פנימה לפחות שתי כוסות מים; השתמש ב -1 עד 2 כוסות נוספות אם הבקר הוא חתך קשה או כדי להגיע לכמות המינימלית המומלצת על ידי יצרן סיר הלחץ.
אוטמים את המכסה ומביאים את הכיריים ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את החום לנמוך, שמירה על לחץ מלא, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות.
שחרר את הלחץ ובדוק את האלילות; הבשר צריך להיות רך במזלג.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל, מוודאים שהירקות שקועים בנוזל הבישול. (ייתכן שיהיה עליך לסדר מחדש את הצלי על גבי הירקות או להוסיף עוד מים.) אטום את המכסה והחזיר את סיר הלחץ ללחץ מלא.
מנמיכים את האש לנמוכה, שומרים על לחץ מלא ומבשלים 10 דקות. שחרר את הלחץ; העבירו בשר וירקות לפלטת הגשה.
להכנת רוטב, הביאו את נוזל הבישול לרתיחה.
להקציף קמח שמור ל 1/2 כוס מים קרים; להקציף את תערובת הקמח למרק הרותח. מבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -3 דקות.
מגישים רוטב עם צלי סיר וירקות.