צלעות החזיר של השף ג'ון עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תיבול עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים צלעות חזיר עם תיבול עוף, מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צלעות חזיר
(צינור גדול)
2
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; צלעות חזיר חומות היטב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה לצלחת.
4
להשליך שומן עודף מחבת ולהמיס חמאה באותו המחבת. להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל במחבת החמה עם קמצוץ של מלח עד בצל הוא השחמה מאוד caramelized, על 15 דקות. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה; מערבבים בקמח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מרק עוף למחבת ומערבבים, המסת חתיכות של מזון בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים מיצים שהצטברו על צלחת המכיל צלעות חזיר לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מערבבים בחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
8
הוסף מים. מביאים רוטב לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהבצל מתחיל להישבר והרוטב מעובה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מניחים צלעות חזיר לרוטב, רוטב כפיות על בשר למעיל. הפעל חום נמוך ומבשל עד הצלעות מכרז מבושל דרך, על 10 דקות. להתאים את רמות המלח והפלפל ולהגיש צלעות עם רוטב על גבי.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.