צלעות חזיר ברוטב אגס דיז'ון
מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון אפור, מלח, צלעות חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון חמוציות, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
הוסף צלעות; פנה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל קוצץ.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף צלעות; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום.
הסר צלעות מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות כדי להתחמם.
הוסף יין למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשחרר חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל.
להוסיף אגסים; לחזור לרתיחה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שהרוטב יתעבה. כפית על צלעות.