קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות חזיר ברוטב אגס דיז'ון

צלעות חזיר ברוטב אגס דיז'ון
מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון אפור, מלח, צלעות חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון חמוציות, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2
הוסף צלעות; פנה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל קוצץ.
3
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
להוסיף צלעות; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום.
5
הסר צלעות מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
הוסף יין למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשחרר חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
להוסיף אגסים; לחזור לרתיחה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שהרוטב יתעבה. כפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.