קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

צלעות חזיר בשומשום כתום עם אטריות טריאקי מחיטה מלאה

צלעות חזיר בשומשום כתום עם אטריות טריאקי מחיטה מלאה
צלעות חזיר בשומשום כתום עם אטריות מחיטה מלאה טריאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 823 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם פלפל, שומשום, מרמלדה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, צלעות חזיר עם זיגוג סויה כתום ואטריות אודון, ו סטייק טריאקי ואטריות שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה, ומבשלים פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בעוד פסטה מבשלת, חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צלעות העונה עם מלח ופלפל ומבשלים 6 דקות בצד הראשון, 4 עד 5 בשנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר צלעות לצלחת ושמורה, לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
להוסיף 3 כפות ריבה כתומה, כמה כפות רוטב טריאקי ו 1/4 כוס מים למחבת, להביא את הרוטב לבועה ולשלב 1 דקה, מערבבים בשמן שומשום להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעוד הטבחים קוצצים, לחמם מחבת שנייה עם 3 כפות שמן על אש בינונית גבוהה. מוקפץ בצל ירוק ו edamame כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסננים פסטה וזורקים עם בצל ירוק ואדממה ורוטב טריאקי שנותר, על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מפזרים אטריות עם שומשום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
פרוסת חזיר או להשאיר קוצצים שלם העליון עם זיגוג כתום שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
9
מגישים אטריות טריאקי לצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.