צלעות חזיר בשומשום כתום עם אטריות טריאקי מחיטה מלאה
צלעות חזיר בשומשום כתום עם אטריות מחיטה מלאה טריאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 823 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם פלפל, שומשום, מרמלדה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, צלעות חזיר עם זיגוג סויה כתום ואטריות אודון, ו סטייק טריאקי ואטריות שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה, ומבשלים פסטה אל דנטה.
בעוד פסטה מבשלת, חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צלעות העונה עם מלח ופלפל ומבשלים 6 דקות בצד הראשון, 4 עד 5 בשנייה.
הסר צלעות לצלחת ושמורה, לכסות בנייר כסף.
להוסיף 3 כפות ריבה כתומה, כמה כפות רוטב טריאקי ו 1/4 כוס מים למחבת, להביא את הרוטב לבועה ולשלב 1 דקה, מערבבים בשמן שומשום להסיר מהחום.
בעוד הטבחים קוצצים, לחמם מחבת שנייה עם 3 כפות שמן על אש בינונית גבוהה. מוקפץ בצל ירוק ו edamame כמה דקות.
מסננים פסטה וזורקים עם בצל ירוק ואדממה ורוטב טריאקי שנותר, על 1/4 כוס.
מפזרים אטריות עם שומשום, אם תרצה.
פרוסת חזיר או להשאיר קוצצים שלם העליון עם זיגוג כתום שומשום.
מגישים אטריות טריאקי לצד.