קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני

צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני
צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מולסה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא לימון ופרושוטו עם ברוקוליני, בייקון עטוף צלע חזיר ממולא, ו צלע חזיר-מתכון טוסט צרפתי ממולא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תחילה 4 מרכיבים ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים 1 כפית מולסה, ודופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
4
חותכים חריץ אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר ליצירת כיס. ממלאים באופן שווה בתערובת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
צלעות חזירצלעות חזיר
5
מפזרים צלעות חזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
6
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה ועמידה בתנור על אש בינונית-גבוהה. צורבים צלעות חזיר 2 דקות מכל צד. לזרוק ברוקוליני הנותרים 1 כף שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
BroccoliniBroccolini
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים ברוקוליני סביב חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים 9 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של חזיר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מעבירים חזיר וברוקוליני לצלחת הגשה; מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
מוסיפים למחבת ציר, בורבון ומולסה 1 כפית שנותרה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי, גירוד במחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים שמנת; מבשלים 3 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים רוטב על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מקשטים ברוקוליני, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.