צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני
צלעות חזיר ממולאות חמוציות-משמש עם ברוקוליני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מולסה, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא לימון ופרושוטו עם ברוקוליני, בייקון עטוף צלע חזיר ממולא, ו צלע חזיר-מתכון טוסט צרפתי ממולא.
הוראות
מניחים תחילה 4 מרכיבים ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ דק.
מוסיפים 1 כפית מולסה, ודופק עד לאיחוד.
חותכים חריץ אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל צלע חזיר ליצירת כיס. ממלאים באופן שווה בתערובת חמוציות.
מפזרים צלעות חזיר במלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה ועמידה בתנור על אש בינונית-גבוהה. צורבים צלעות חזיר 2 דקות מכל צד. לזרוק ברוקוליני הנותרים 1 כף שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים ברוקוליני סביב חזיר במחבת.
אופים 9 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של חזיר רושם 15
מעבירים חזיר וברוקוליני לצלחת הגשה; מכסים ושומרים על חום.
מוסיפים למחבת ציר, בורבון ומולסה 1 כפית שנותרה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי, גירוד במחבת כדי לשחרר חתיכות להשחמה. מערבבים שמנת; מבשלים 3 דקות או עד שמסמיך מעט.
מגישים רוטב על צלעות חזיר.
מקשטים ברוקוליני, אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.